Cadeautips.

'Op het juiste moment heeft een klein geschenk vaak de grootste waarde...'

De bron van ons geluk ligt in ons gedrag en de manier van denken; Wat we doen, hoe we denken, hoe emotioneel intelligent we zijn. We hebben zelf invloed op ons geluksgevoel… en van cadeautjes worden wij blij. En jij? Verwen daarom jezelf of een ander. Deze cadeautips voor lichaam en geest, zijn ideaal om als verpakt geluk cadeau te geven!

maak jezelf of een ander blij met een cadeautje

CADEAU IDEEËN!

HEERLIJK RUIKEN: 'RITUALS'

Ze zijn er altijd en overal: op ieder moment van elke dag, klaar om opnieuw te worden ontdekt. Het zijn die kleine alledaagse routines die je gemakkelijk over het hoofd ziet. Rituals helpt je deze momenten bewust te beleven en herinnert je eraan om even een stapje terug te doen en ervan te genieten. Klik op de afbeelding of hier voor meer informatie!

SIERADEN: 'Rebel & Rose'

Rebel & Rose is een Nederlands sieradenmerk met armbanden voor mannen en voor vrouwen. Ze zijn zowel stoer als lief. De armbanden zijn mooi, modieus en maken vrolijk, maar zijn tegelijkertijd rebels en tegendraads. Ze zijn voor mensen met een eigen mening en een sterke wil. Avontuurlijke mensen die houden van fashion, genieten van het leven en graag de gebaande paden verlaten. Klik op de afbeelding of hier voor meer informatie!

YOGA artikelen: 'GAIAM'

Bij Gaiam weten ze dat een positieve verandering van binnenuit komt. Met hun focus op persoonlijke ontwikkeling, gezondheid & wellness en mondiale bewustzijn tonen ze ons dit pad naar de transformatie. Gaiam ontwikkelt inspirerende media en producten voor een gezond leven, bewust omgaan met milieu en voor vernieuwing van de geest. Klik op de afbeelding of hier voor meer informatie!

WOONcadeaus

Een gezellig en sfeervol huis is fijn, het geeft je het gevoel van jezelf thuis voelen. En wie wordt er niet blij van een waanzinnig wooncadeau? Of je nu iets moois zoekt voor de housewarming van een vriendin, verjaardag van een familielid of het feestje van een collega, een toffe woonaccessoire is altijd een goed idee.  Botanisch, Scandinavisch, Industrieel of Landelijk, cadeau-ideeën voor elke woonstijl. Klik op de afbeelding of hier voor meer informatie!

Natuurlijke Zeep: 'BioZEEPJE'

Handgemaakte 100% biologische zeep, met uitsluitend natuurlijke grondstoffen, zoals: olijf-, kokos- en palmolie, cacaoboter, zonnebloemolie, jojoba olie, zoete amandel- en castorolie, bijenwas, avocado- en pompoenolie, olie van diverse pitten en andere exotische oliën, die de huid van vitaminen en mineralen voorzien. Door toevoeging van diverse kruiden en bloemen heeft de zeep ook een scrubbende en masserende werking.  Klik op de afbeelding of hier voor meer informatie!

Fit en ontspannen met yoga

Yoga betekent ‘eenheid’ of ‘samenbrengen’ en is een manier om tot een diepere staat van meditatie te komen. Yoga is er voor iedereen. Ontdek alles wat je nodig hebt om jouw yogasessie tot een succes te maken! Klik op de afbeelding of hier voor meer informatie!

Boekentips

De geluksvogel heeft speciaal voor jou een inspirerende boekenlijst gemaakt. Deze boekentips ondersteunen je persoonlijke ontwikkeling en je geluksvaardigheden. Lees jezelf een geluksvogel!

“Het mooiste aan geluk: Het is nooit op, er is voor iedereen genoeg en samen kunnen we er meer van maken.”

Een deel van ons geluk ligt in ons gedrag en de manier van denken: Wat we doen, hoe we denken, hoe emotioneel intelligent we zijn. Meer bewust omgaan met onze gedachten en gevoelens heeft invloed op ons geluksgevoel. De geluksvogel helpt je stapje voor stapje op weg naar een gelukkig(er) leven. Volg deze Geluksvogel op Social Media en jij krijgt elke dag een portie geluk!
Samen maken we geluksvogels…